Biografie

Dries Warnez is gepassioneerd door de werking van het menselijk lichaam in al zijn facetten. Dit in combinatie met zijn sportieve aard, was de keuze voor de studie kinestitherapie dan ook voor de hand liggend. Hij studeerde in 2005 dan ook succesvol af als licentiaat Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, met als specialisatie musculoskeletale revalidatie (combinatie sport- en manuele therapie) aan de KULeuven.

Gezien zijn fascinatie voor de holistische benadering van het menselijke lichaam, vatte hij de studie Osteopathie aan aan het IAO te Gent aan, waar hij in 2011 succesvol afstudeerde als Osteopaat D.O.

Tot en met 2014 was Dries ook assistent-docent aan het IAO te Gent.

Het sociale contact dat hij graag onderhoudt met zijn patiënten en de medische problematiek die bij elke patiënt weer anders is, blijft hem na al die jaren werkervaring boeien.

In 2012 trouwde hij met Emily die net zoals Dries van haar passie haar beroep kon maken. Samen kregen ze in 2015 een lieve dochter June. Zo kan hij zo van bij de geboorte de ontwikkeling van een mensenlichaam van dichtbij volgen 😉